Week 2: De innovatie gaat gewoon door

Zoals vorige week verwacht is er nog geen oplossing gevonden voor het ‘wegvallen’ van onze projectleider. Er zijn wel oplossingsrichtingen die onderzocht worden (bijvoorbeeld het inschakelen van een van de I-Adviseurs) maar ik zal dit eerst aan ons managementteam moeten voorleggen vanwege de financiën.

En toch is afgelopen week het ‘projectteam’ bij elkaar geweest. Vlaggendrager, Instructional Content Designer en zelfs de ‘projectleider-die-nu-volledig-met-onderwijs-bezig-is’ is even bij het overleg geweest. Het is goed om te zien dat we wel (kleine) stappen aan het nemen zijn. Informatie/kennis/data over MOOCs wordt verzameld. Er worden MOOCs gevolgd (onder andere over e-learning van de OU, maar ook enkele internationale) en er worden al stappen gemaakt bij het opnemen van kennisclips (die dadelijk als bronmateriaal voor de MOOCs kunnen dienen). En er heeft zich iemand gemeld die in het kader van haar master studie het onderdeel cultuur en OERs verder wil en kan onderzoeken. Kortom de innovatie gaat gewoon door, gelukkig maar!

Naast het oplossen van het projectleiderschap heeft nu de hoogste prioriteit dat we een verzamelpunt creëren voor de verschillende communicatie elementen die we vanuit ons project in de richting van Zuyd/de wereld gingen gebruiken.

Innovatie challenge #2: Blijf vertellen wat je doet! Concreet betekent dit voor dit project: Maak een website van waaruit er gelinked wordt naar de verschillende rollen (vlaggendrager, projectleider, instructional content designer, onderzoeker, …) en de verschillende bronnen binnen het project.

 

Een gedachte over “Week 2: De innovatie gaat gewoon door

  1. Pingback: 10 Innovatie challenges so far @ Zuyd Innoveert ICT | 2 BE JAMMED

Reacties zijn welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s