Week 13 – Kennis In bedrijf: Spread the story

Als vlaggendrager is een evenement als Kennis in Bedrijf bij uitstek een moment om je verhaal te ‘verkopen’. Samen met Judith, Priscilla en Pieter heb ik een presentatie bezorgd bij de dag die bij Zuyd in het teken staat van het delen van kennis.

De presentatie had twee doelen: 1) Vertellen wat is een MOOC, wat is OER. en 2) Vertellen wat we aan het doen zijn binnen het Zuyd Innoveert project en aangeven hoe de mensen ons via deze blog kunnen volgen. Het was een gevarieerd publiek: een aantal externen, docenten van de eigen en van andere faculteiten, maar ook studenten. En onze ICT studenten zouden niet onze ICT studenten zijn als ze de discussie aangingen over GPL versus Creative Commons. Heerlijk. Zeker iets om verder op in te duiken.

Onze katalysator rondom technology enhanced learning die we MOOC hebben genoemd loopt. En binnen de kaders en grenzen die we hebben gaan we gestaag vooruit. De opmerkingen en suggesties uit het publiek worden meegenomen en als vlaggendrager blijf ik trots op de stappen die we nemen.

Reacties zijn welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s