Welkom

Dit blog is in 2013 opgestart als community-omgeving van het innovatieproject van de Faculteit ICT van Zuyd Hogeschool. In het kader van het innovatieprogramma Zuyd Innoveert heeft de faculteit ICT in het studiejaar 2013 en 2014 de meerwaarde onderzocht van MOOC en OER voor hun onderwijs. Meer informatie over het project is beschikbaar onder de menuknop Het MOOCZI project, zoals het Projectplan, de samenstelling van het Projectteam en de resultaten van het eerste jaar (2013-2014).

De faculteit ICT heeft besloten voor 2014-2015 geen projectaanvraag voor Zuyd Innoveert in te dienen. Het komende jaar wil de faculteit eerst de huidige IF1 cursus verder ontwikkelen zodat ook leeropbrengsten gemeten kan worden. Echter, de faculteit innoveert wel verder met het ontwikkelen van open en online deficiëntiecursussen wiskunde, Nederlands en Engels. Hiervoor is inmiddels ook belangstelling van andere faculteiten. Het ligt ook zeker in de bedoeling om de samenwerking hierin te zoeken.

2016

Dit blog wordt momenteel gebruikt als kennisdeelplatform om Zuyd collega’s te informeren over landelijke en internationale ontwikkelingen rondom Open en Online Onderwijs, over MOOCs (Massive Open Online Courses) en OER (Open Educational Resources). Indien er ontwikkelingen te melden zijn rondom IF1 en de deficiëntiecursussen, zal dit via dit platform gedeeld worden.

Stay tuned!

[bijvoorbeeld door je te abonneren op de blogberichten via mail of rss (zie voor de links in het rechtermenu)].

 

Een gedachte over “Welkom

  1. Pingback: Zoeken, vinden, delen open leermateriaal – Love 2 share

Reacties zijn welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s